Din Lokala byggare i Borås

Sjuhärads Tak och Entreprenad AB är ett byggföretag med specialinriktning på Byggställningar och Takläggning i Borås. Företaget startades av snickaren Magnus Johansson år 2007. Vi utför hantverkstjänster till privatpersoner och företag i Sjuhäradstrakten med omnejd. Vår målsättning är att erbjuda högkvalitativa byggtjänster och framförallt, hålla det vi lovar. Vårt måtto är att vi inte tar några genvägar. Detta har inneburit att vi jobbar nästan uteslutande med projekt som uppkommit via rekommendation och förnyat förtroende för vår långsiktighet och yrkesstolthet.

Bygg, Byggställningar & Takläggare i Borås

Vi utför både små och stora byggprojekt, och har möjlighet att erbjuda våra uppdragsgivare Totalentreprenad där Sjuhärads tar in ett nätverk av andra yrkesgrupper inom t.ex. vvs, elektriker, målare och markarbete beroende på situation och behov. Fördelen är att kunden får endast en kontaktperson i entreprenaden och samtidigt får tillgång till ett sammansvetsat kontaktnät av duktiga samarbetspartners med lång erfarenhet. Sjuhärads Tak & Entreprenad AB är noga med uppföljning och löpande fotodokumentation i våra projekt, för att underlätta kommunikation och trygghet mot kund.

Använd ROT-Avdrag

Som privatperson har du möjlighet att dra nytta av ROT-avdraget, en skattereduktion till dig som äger ditt hus eller bostadsrätt. Reduktionen dras av direkt på fakturan.

Seriösa Byggare från Boråstrakten

Sjuhärads Tak & Entreprenad AB är medlemsföretag och går löpande utbildningar hos branschorganisationerna Byggkeramikrådet, BKR. Detta för att hålla oss ajour med säkerhetskrav, arbetsmiljöregler och branschnormer inom våtrum, badrum, ställningsbyggnation samt väderskydd och innehar kompetensbevis.

Fackmannamässigt utförande

Bolagets personal har ID06 2.0 och har gått utbildningar och kurser inom bl.a heta arbeten, arbeten på väg, fallskydd med räddning samt HEAB’s ställningsskola. Sjuhärads Tak & Entreprenad AB innehar entreprenadförsäkring samt är godkända för F-Skatt.

Ring en bra byggentreprenör och takfirma inom takomläggningar, ställningsbyggen och renoveringsarbeten idag på 070-415 86 37!